Nestled along the shore of New Hampshire's Lake Winnipesaukee with an unobstructed view of Center Harbor and the White Mountains, our client's goal was to reuse as much of the existing structure as possible. The design playfully recalls the classic styling of lakeside residences - rambling rooflines, deep overhangs, clad in shingles with hunter green trim and crafted stonework on the interior, exterior and around the site.

The plan uses three levels allowing each room unobstructed views. The main level houses the kitchen, great room and master suite. Two bedrooms occupy the second floor, while a third bedroom, game room and media room are on the lower level. A guest suite is located above the garage.
  603.491.2536  |   mpetrovick@mjparchitect.com

 

WEBSITE DEVELOPMENT AND HOSTING BY CHARLESWORKS